06-13851238 vandevi@live.nl

Ervaringen van Klanten

Ervaringen van Klanten

Ik ben me bewuster geworden van de verantwoordelijkheid die ik (lees ‘Godin’) draag op aarde. Het is elke keer weer een groot cadeau dat Vandevi me schenkt.  Vandevi die haarfijn op je afstemt. Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet met zo’n groot HART.

Miriam

Met Vandevi zijn de reizen zo prachtig – mooi – bijzonder. Maar zeker ook vol liefde, diep verdiepend, helend en zeker voor mij dichter naar mijzelf en het gevoel van eenwording.

De bewustwording door en met de natuur maakt alles compleet. De wind die alles schoonwaait. Het vuur wat je prikkelt en alles kan verteren. De aarde die steun en kracht geeft en het water voor mijn balans.

Wat kan jij dat toch mooi begeleiden; volledig, integer en respectvol.

Dank je wel!!

Ron

Ik ben zo blij en intens dankbaar dat ik het pad van Vandevi heb mogen kruisen op het moment dat ik vastliep in een aantal dingen in mijn leven.

Vandevi is een hartelijke, eerlijke. krachtige en ZELF-bewuste vrouw én een groot Sjamane. Ze staat daarbij met beide stevig benen op de grond.

Met haar unieke manier van werken, telkens afgestemd op mijn hulp- en ontwikkelingsvraag, heeft ze me geholpen bewuste en onbewuste wonden te helen en oude ingeprente patronen en overtuigingen te transformeren naar een nieuw verruimend Vrouwelijk Bewust-Zijn.

Dank je wel lieve Vandevi!

Herma

De Ontmoeting met mijn Innerlijke Magiër.

Gisteren begeleidde Vandevi mij op mijn tweede deel van mijn “Ontmoeting met mijn Innerlijke magiër”.

Deel 1 was heel intens, deel 2 was een veelvoud hiervan. Niet eerder heb ik zulke krachtige energieën door mijn lichaam voelen gaan, en ik dacht nog, dat ik wel wat gewend was. Niet eerder heb ik zo’n intens contact met Moeder Aarde ervaren.

Deze deels fysieke ervaringen waren maar een onderdeel van het hele gebeuren. De stroom van beelden, herinneringen, onverwerkte ervaringen, angsten, emoties en dingen waar ik geen naam voor heb, en dingen waarvan ik niet wist dat ze nog in mij zaten. Door de liefdevolle begeleiding van Vandevi kon ik het allemaal toe laten, onder ogen zien en los laten.

Daarna was er alleen nog stilte en licht, een stilte en licht die nog steeds in mij zijn.

Dank je wel Vandevi, dank je wel voor je Liefde, je Wijsheid, je Kennis en Vaardigheid.

Geert

Bedankt voor alle zegeningen die ik heb mogen ontvangen, sinds ik jou (opnieuw) heb ontmoet.

Deze zegeningen hebben zoveel meer richting, duidelijkheid, rust en motivatie in dit leven gebracht, dat voel ik heel bewust vanuit de aller diepste diepte van mijn hart. Zo bijzonder… en daarom voel ik mij truly blessed. Mijn pad van bewustwording! My Spiritual Journey!

Stephanie

Eigenaar, Ascentie Essentie Essences

Na een deelname aan de workshop ‘Liefdesaderen openen’ voelde ik direct dat ik er hiermee niet was. Sindsdien ben ik een vaste deelnemer aan deze workshop, die elke keer weer anders is met verdiepingen op eerdere onderwerpen en nieuwe thema’s die zich aandienen bij de deelnemers.

De workshops hebben me tot nu al ongelooflijk veel o geleverd, zoals bewustwording en inzichten in blokkades, verwondingen en patronen die NU niet langer helpend zijn. Maar belangrijker: een veilige bedding en handvatten om mijn hart steeds een beetje verder te openen voor mezelf en anderen. Vanuit mijn hoofd, naar mijn hart.

Resultaat: er is meer rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lichaam, ik vertrouw meer op mijn intuïtie, hoor sneller de zachte fluisteringen van mijn hart, luister en handel daarnaar; de verbinding met mezelf is vele malen krachtiger en kan mezelf weer liefdevol waarderen en omarmen (ook mijn tekortkomingen), ik kan beter voor mezelf zorgen, ben blijer en geniet meer van het leven.

Dankjewel Vandevi, dat jij met jouw bijzondere unieke gaven, wijsheid, talenten en ervaringen het mogelijk maakt om stukje bij beetje de ‘wegen’ naar mijn hart te openen.

Zoals de vos uit ‘De Kleine Prins’ zegt: “Alles wat wezenlijk van belang is, is voor de ogen onzichtbaar. Want alleen met je HART kun je goed zien.”

Sofia

Wauw- wat is er het afgelopen jaar veel gebeurt met alle opschoningen – uitzuiveringen –

Zoveel geleerd… en zo blij dat ik cursussen en kennisoverdracht bij jou, Vandevi, mocht volgen… Wat een heerlijke liefdevolle ondersteuning heb ik van jou ontvangen, en wat ben ik diep gegaan.

Ik ben zo bewust geworden van mijn diepste kwetsbaarheid en dat dit goed is en er mag zijn zoals het zich aandient. Ik voel me zo gezien en veilig in het Vrouwzijn. Ik voel me zo in mijn kracht neergezet dat ik zo groot en zo klein mag zijn.

Staan voor mezelf, grenzen aan geven  vanuit kracht en Zijn… helemaal Zijn…gevuld met liefdevolle kracht in mijn Vrouwzijn – godin zijn – mijn vrouwelijke en mannelijke kracht in evenwicht, in oneindigheid; denken – voelen – willen – ZIJN – oorzaak en gevolg – binnen en buiten en omgekeerd, me geëerd voelen en mezelf eren.

WIJ ZIJN EEN, hoe vaak ik ook getwijfeld heb en door mijn worstelingen heen ben gegaan. Uiteindelijk tijdens de Initiatie, wauw…, dit werkt zo na, laag na laag na laag…

Ik buig in diepe dankbaarheid, ik voel me zo gezien zo geëerd, zo `n bestaansrecht… Ik ben zo blij dat ik deze uitdaging aan ben gegaan met onze groep. Ik had dit niet een op een willen doen. Dank je wel lieve Vandevi – dat jij dit mogelijk hebt gemaakt, en dat jij dit proces met ons doorleefd hebt…

Mieke

Eigenaar, De Kristallijn - Praktijk voor Alternatieve healing en Coaching, www.dekristallijn.nl

De eerste keer dat ik Vandevi ontmoette, begeleidde zij een Sjamanistisch ritueel. Ik zag meteen aan haar dat dit ‘the real thing’ was. Zij heeft een diepgaand contact met de Spirits en haal haar informatie rechtstreeks uit de Bron.

Naast haar inwijding in het Inca-Sjamanisme heeft zij ook jaren gediend als priesteres in een ashram in India.

Zo mooi hoe zij deze stromingen samen laat werken en met elkaar laat integreren.

Dit kwam ook tot uiting tijdens het lopen van het Godinnenpad. Dit is het meest transformerende traject dat ik ooit gevolgd heb. Ik ben door zulke diepe stukken heen gegaan, door stukken van mijn voorouders en door stukken uit mijn eigen vorige levens.

Ik ben uit mijn onderdanigheid gestapt en laat mijn kracht en mijn pure oorspronkelijke IK nu zien.

Ik heb dit pad nu individueel gelopen en zal dit in 2020 nogmaals doen, maar dan in een groep. In een groep worden weer andere rituelen gedaan en het lijkt me fijn om deze ervaringen in een groep te delen en elkaar te dragen.

Tabitha.

Tabitha

Ik wil je zeggen hoe heerlijk ik het vond gisteren. Het was echt een onwijs fijne dag. Zo heerlijk rustig, relaxed, helend en veilig en ja… toch altijd ook weer nieuw en met een fijne groep mensen. Dat maakt me zo blij.

Het is zo bijzonder en uniek hoe je dat doet.

Sija

In juli 2022 heb ik meegedaan met de godinnen retraite. In die 5 dagen tijd heb ik zo’n mooi geschenk gehad van compleet mezelf te zijn en vanuit mijn kracht te gaan leven. Zoveel inzichten en prachtige verbinding met de vrouwen in de groep als uiteindelijk de vrouwen in mijn leven.

Alles was bespreekbaar zonder veroordeling, ik werd echt gezien en het was prachtig om mee te maken. Dankjewel Vandevi.

Tessa

Ik ben al ‘n poosje thuis en na een paar stappen in huis te hebben gezet, voelde me werkelijk thuis…..wát een rust in mijn lichaam……na 50 jaar eindelijk ge-land en heb ik gevoel in mijn voeten.

Wat een bijzonder gevoel om de aarde zó dichtbij én onder je voeten te voelen, WAUW. Hier schieten woorden tekort… Tranen stroomden van ontroering en ik voel me zó ongelofelijk dankbaar. Of ik mijn voeten vanmiddag voor t eerst zag. Wát een wonder!

Inge

Dag lieve allemaal,

Ja, Vandevi ik kijk terug op een enorm prachtig, transformerend traject. Dank, dank, dank aan jou hiervoor, maar ook aan de anderen. Samen hebben we het gedaan. Ik heb nog nooit eerder zoveel collectieve healing ervaren. Mijn tranen waren niet alleen van mij. Heftig, nodig, en sterk het gevoel dat ik me er nog even in onder blijf dompelen. Ik stuur jullie vanuit mijn hangmat een dikke hug.

Warme groet

Jetty

Levenseinde doula, www.levenseindedoula.nl

Barbara Browa

Dahliastraat 32

7419 AN Deventer

tel: (+31) 6 138 512 38

e-mail: vandevi@live.nl

KvK: 08162523

BTW: NL1185.74.012B01

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Volg mij

Facebook logo
Instagram social media

© 2022 | Ontwerp en Realisatie: Herma Sofia-Lasuli | Fotografie en Tekst: Barbara Browa